Home   /  Blog   /  Kijk De Vijf Zintuigen Documentaire: Ruud Bos 2019 Gratis Streaming Online Nederlandse Films HD jdz

Kijk De Vijf Zintuigen Documentaire: Ruud Bos 2019 Gratis Streaming Online Nederlandse Films HD jdz

CLICK THIS LINK TO WATCH >> https://play.allocine.xyz/movie/606228/de-vijf-zintuigen-documentaire-ruud-bos.htmlKijk of Download Klik Hier ►► https://play.allocine.xyz/movie/606228/de-vijf-zintuigen-documentaire-ruud-bos.html

Van Publicatie : 2019-05-31 (min)

Tagline :Genres :Productie Bedrijven :Productie Landen : Netherlands

Sinopsis =

In deze documentaire kom je alles te weten over het werk dat Bos gemaakt heeft voor de Efteling. Hij maakte voor veel kenmerkende Efteling-attracties van de jaren ’80 en ’90 muziek. Daarnaast werkte hij samen met Lex Lemmens en wijlen Ton van de Ven (oud creatief directeur). In de documentaire gaan we dieper in op het creatieproces van zijn muziek. Je hoort diverse demo’s van Fata Morgana, Droomvlucht maar ook Vogel Rok. Zelfs een stukje van de nooit uitgebrachte parkdemo kun je in deze documentaire horen. Ook is er een bijzonder weerzien tussen Ton van de Ven, Lex Lemmens en Ruud Bos, vlak voor het overlijden van Van de Ven. Vorige maand was de fysieke première in Chapel Studio’s, waarbij Ruud Bos aanwezig was.

Gallery

Download area

With Gomilio you can create public and private downloads areas. Upload your files and make them available to users of your site!

Download file example
customer.doc [34.93 KB]
Download

Ultimi Prodotti

Hat
$30.00 $25.50
Trousers
$60.00 $48.00

T-shirt
$48.00 $42.00
Shoes
$70.00

Video

News

For offer the best service, this site uses cookies.
Continuing browsing you agree to their use according to Cookie Policy.